Plaćaj račune BEZ NAKNADE

  • NOVOSTI
  • Plaćaj račune BEZ NAKNADE
Plaćaj račune BEZ NAKNADE

Plaćaj račune BEZ NAKNADE

Poštovani korisnici,

U cilju racionalizacije troškova i pravovremene dostave računa, ČISTOĆA CETINSKE KRAJINE d.o.o. omogućava dostavu računa putem elektroničke pošte i putem KEKS Pay aplikacije.

KEKS Pay je besplatna aplikacija koja Vam omogućuje direktno primanje računa i plaćanje BEZ NAKNADE.

Što trebate učiniti?

1. Besplatno preuzmite aplikaciju KEKS Pay na svoj mobitel.

2. Otvorite je, odaberite opciju „KEKS Pay režije“ i pratite jednostavne upute.

3. Dodajte svoju debitnu ili kreditnu karticu (Visa, Mastercard, Maestro, Diners Club) i račune plaćajte sigurno i brzo.

Ako se odlučite za primanje KEKS Pay režija, računi Vam više neće dolaziti na kućnu adresu, nego digitalno u aplikaciji, dodatno u PDF-u i ako želite - na mail.

Računi poslani u KEKS Pay vrijede kao i papirnati.

Primanjem računa e-mailom i putem KEKS Paya zajedno čuvamo hrvatske šume i okoliš te doprinosimo smanjenju potrošnje papira.

Prvi dan proljeća, 21. ožujka, ujedno se slavi i kao Međunarodni dan šuma.  Prilika je to da osvijestimo važnost i vrijednost šuma za sve stanovnike našeg planeta. Nestajanje šuma nije samo nestajanje drveća: cijeli ekosustavi su uništeni, a svi mi trpimo posljedice. Drveće stabilizira klimu, pročišćuje zrak od prašine, raznih čestica i plinova, poboljšava kvalitetu tla i svojim prisustvom utječe i na naše zdravlje i raspoloženje. Najjednostavniji način na koji svatko od nas može doprinijeti spašavanju šuma jest i recikliranje staroga papira!

Više informacija na 021/668-140.

 


Galerija slika